همان‌طور که می‌دانید توسط اینستاگرام می‌توانید پست‌هایی را به‌صورت عکس یا ویدیو تحت عنوان استوری قرار دهید. استوری‌های اینستاگرام برای مدت ۲۴ ساعت باقی‌ می‌مانند و توسط قابلیت هایلایت که پیش‌تر توضیح‌ داده‌ بودیم، امکان ماندگاری بیشترشان هم وجود دارد.

اما گاهی اوقات شما می‌خواهید به استوری‌هایی که روزهای قبل در اینستاگرام قرار داده‌اید و حال بعد از گذشت یک روز ناپدید شده‌اند، دسترسی پیدا کنید. تا پیش از آپدیت جدید اینستاگرام، کاربر هیچ‌گونه دسترسی به استوری گذشته خود نداشت و تنها اقدامی که می‌توانست در این زمینه انجام دهد، ذخیره کردن آن بر روی حافظه دستگاه بود.

آموزش دسترسی به استوری های قدیمی خود در اینستاگرام
آموزش دسترسی به استوری های قدیمی خود در اینستاگرام

اما در جدیدترین نسخه اینستاگرام بخش خاصی باعنوان Stories Archive وجود داشته که محل قرارگیری استوری‌ها بعد از گذشت همان مدت زمان ۲۴ ساعت است. در واقع در این بخش می‌توانید تمامی استوری‌هایی را که قبلا (بعد از آپدیت جدید) قرار داده‌اید، مشاهده کنید، بار دیگر به‌عنوان استوری به‌اشتراک بگذارید، به استوری‌ های‌لایت اضافه کنید و یا کلا آن را حذف نمایید.

برای دسترسی به استوری‌های آرشیو شده در اینستاکرام مراحل زیر را به‌ترتیب طی کنید:

  1. اینستاگرام را باز کرده و وارد پروفایل شخصی خود شوید.
  2. در بخش بالایی رابط بر روی آیکون فلش دایره‌ای کلیک کنید.
آموزش دسترسی به استوری های قدیمی خود در اینستاگرام
آموزش دسترسی به استوری های قدیمی خود در اینستاگرام
  1. در صفحه جدید می‌توانید تمامی استوری‌های آرشیو‌ شده‌تان را ببینید و در صورت نیاز هرکدام را که می‌خواهید بار دیگر پست، حذف و یا های‌لایت کنید.
آموزش دسترسی به استوری های قدیمی خود در اینستاگرام
آموزش دسترسی به استوری های قدیمی خود در اینستاگرام

دقت کنید برای این که استوری شما بعد از گذشت یک روز در این بخش قابل دسترس باشد، باید در ابتدا از بخش تنظیمات، تیک گزینه Save to Arhive را بزنید. البته این گزینه به‌صورت پیش‌فرض فعال است.

بیشتر بدانید:   ایرانسل iPhone 6 جایزه می دهد‍!
آموزش دسترسی به استوری های قدیمی خود در اینستاگرام
آموزش دسترسی به استوری های قدیمی خود در اینستاگرام

در واقع استوری‌هایی که با روشن بودن این ویژگی پست‌ می‌شوند، بعدها در بخش آرشیو شده‌ها در دسترس خواهند بود. بر خلاف بخش های‌لایت، استوری‌های آرشیو شده، تنها توسط صاحب حساب کاربری قابل دسترس هستند. علاوه بر این‌ها شما می‌توانید استوری‌های های‌لایت شده‌ هم به استوری‌های آرشیو شده اضافه کنید.

1 دیدگاه

نظر خود را بنویسید

لطفا نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید