آموزش قدم به قدم حذف اکانت Gmail

در این مقاله در برسام میخواهیم نحوه حذف اکانت gmail را برای شما تشریح کنیم.

دو روش برای حذف اکانت جیمیل وجود دارد:

۱٫ حذف اکانت جیمیل و تمامی خدمات مرتبط

۲٫حذف فقط آدرس اکانت جیمیل

روش اول: حذف اکانت جیمیل و تمامی خدمات مرتبط

در این روش علاوه بر حذف اکانت جیمیل تمامی خدمات و سرویس های مرتبط با آن از جمله سرویس های Google+ و Google Drive حذف خواهند شد. روش انجام کار بصورت زیر است:

۱٫ از تمامی اکانت های gmail خود خارج شوید.

۲٫ به اکانتی که قصد حذف کردن آن را دارید وارد شوید.

gmail

۳. در گوشه سمت راست بالای صفحه اکانت جیمیلتان روی عکس آواتار کلیک کرده و گزینه Account را انتخاب کنید.

Gmail

۴. در قسمت بالای صفحه باز شده روی گزینه Data Tools کلیک کنید.

Gmail

۵. در کادر Data Tools روی گزینه Delete account and Data کلیک کنید.

Gmail

۶. در قسمت Password رمز عبور اکانت جیمیتان را وارد کرده و روی sign in کلیک کنید.

Gmail

۷ . دو گزینه Yes,I want to delete my account وYes,I acknowledge …. را تیک دار کنید و روی دکمه Delete Account کلیک کنید.

Gmail

روش دوم: حذف فقط آدرس Gmail

در این روش فقط آدرس اکانت جیمیل حذف خواهد شد ولی تمامی خدمات مرتبط با آن همچنان فعال خواهند ماند. روش کار بصورت زیر است:

۱ . به اکانتی که قصد حذف کردن آن را دارید وارد شوید.

gmail

۲ . در گوشه سمت راست بالای صفحه اکانت جیمیلتان روی عکس آواتار کلیک کرده و گزینه Account را انتخاب کنید.

Gmail

۳ . در قسمت بالای صفحه باز شده روی گزینه Data Tools کلیک کنید.

Gmail

۴ . در کادر Data Tools روی گزینه Delete Products کلیک کنید.

Gmail

۵ . روی Remove Gmail permanently کلیک کنید.

Gmail

۶ . در صفحه باز شده گزینه Yes,I want to permanently delete … را تیک دار کنید.

Gmail

۷ . در قسمت New primary email address برای فعال ماندن خدمات و سرویس های مرتبط با جیمیل نیاز به وارد کردن یک آدرس ایمیل دارید. توجه کنید که این آدرس برای تایید حذف جیمیل نیاز است

۸ . در قسمت Current Password پسورد اکانت جیمیل را وارد کنید و روی گزینه REMOVE GMAIL کلیک کنید.

۹ . به ایمیلی که در مرحله شماره ۷ وارد کردید Login کنید و مشاهده خواهید کرد که یک نامه با عنوان Gmail Removal Confirmation به صندوق ورودی ایملتان ارسال شده است.آن را باز کرده و روی لینکی از طرف Google ارسال شده است کلیک کنید.Gmail

۱۰ . در صفحه باز شده در قسمت Password رمز عبور اکانتی که قصد حذف آن را داشتید، وارد کرده و روی verify کلیک کنید. حال اکانت شما حذف شده است.

Gmail

منبع: چگونه دات آی آر