عمومی سازی پروفایل های کاربری گوگل پلاس بعد از ۳۱ جولای

بعد از ۳۱ ام این ماه میلادی کاربران گوگل نمی توانند پروفایل شخصی خصوصی از خود داشته باشند. سابقا می شد در ساخت هر حساب از گوگل مشخصه های کاربری را به نحوی خصوصی ساخت تا کسی از وجود آن خبر نداشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از چشم انداز فناوری اطلاعات، با رونمایی آزمایشی از شبکه اجتماعی جدید گوگل، این شرکت قصد دارد تا محیط جدیدتری در خدمات خود ایجاد کند: از جمله احتمالا حذف برخی از خدماتش مثل بلاگر و پیکاسا و یا حداقل تغییرات اساسی در آن ها برای هماهنگی بیشتر با گوگل +. عمومی سازی پروفایل های کاربری هم با علت اصلی ارتباطات مجازی راحت تر و توسعه های مناسب تر در خدمات جدید گوگل برای همه کاربران صورت می گیرد.

بر این اساس کسانی که پروفایل خودشان را خصوصی قرار داده اند می بایست حداقل نام کامل خودشان و جنسیت را به حالت نمایش عمومی قرار بدن و سایر مشخصات را به دلخواه خالی بزارند و یا کامل کنند، در غیر این صورت پروفایل حساب های کاربری خصوصی بعد از ۳۱ جولای حذف می شوند.

در help page پروفایل ها پاراگراف های زیر اضافه شده است:

“هدف از پروفایل های گوگل، قابلیت مدیریت هویت آنلاین شماست. امروز تقریبا تمام پروفایل های گوگل با دسترسی عمومی هستند. ما معتقدیم بهترین کاربرد گوگل پروفایل در کمک به پیدا کردن و ارتباط دیگران با شماست. پروفایل های خصوصی چنین کاربردی ندارند، بنابراین تصمیم گرفتیم تا همه پروفایل ها در معرض عموم باشند.

توجه کنید که تنها نام کامل و جنسیت شما برای نمایش نیاز است؛ شما می توانید سایر گزینه ها را که دوست ندارید به اشتراک بگذارید پاک کنید.

اگر در حال حاضر شما پروفایل خصوصی دارید و دوست ندارید آن در معرض همگان باشید، خودتان می توانید اقدام به پاک کردن آن کنید، یا هیچ کاری نکنید! تمام پروفایل های خصوصی بعد از ۳۱ جولای حذف می شوند.”

البته امکان مدیریت جزئی در خصوصی سازی پروفایل در حال حاضر برای “نمایش در نتایج جستجو” ها وجو دارد. به تصویر توجه کنید و اگر صلاح می دانید این گزینه را تغییر دهید.

بنابراین به این نتیجه می رسیم که سرویس جدید گوگل + به صورت پیش فرض عمومی تنظیم می شود، شبیه به تویتر. پس با تنظیمات پیش فرض پلاس هر گونه فعالیت و اشتراک گذاری شما برای همگان به نمایش در می آید.

اما بر خلاف حتما عمومی بودن پروفایل کاربری در گوگل، در گوگل + امکان تغییر در خصوصی سازی محتوا وجود دارد. به تصویر توجه کنید و اگر صلاح می دانید این گزینه ها را تغییر دهید.