بیش از یکسال میگذرد که کمپین من طراحم آغاز شده است و توانسته تا کنون بیش از ۶۰۰۰ هزار امضا برای حمایت از جامعه طراحان ایرانی جمع کند و در کنار آن در حال تدوین قوانین و آشنا کردن طراحان با قوانین و چگونگی بهره برداری از کپی رایت و حقوق خود هستند.
در همین راستا دومین همایش این کمپین در سالن همایشهای برج میلاد در روز سهشنبه ۳ اسفند ماه برگزار می شود و در طی این مراسم پیشکسوتان طراحی به همراه طراحان جوان به بررسی مشکلات طراحان در ایران پرداخته و سعی در حل این مشکلات دارند.
برای این همایش اسنپ ۳۰ درصد تحفیف با کد mantaraham برای کاربران فعال کرده است که البته فقط از ساعت ۲ الی ۱۰ شب فعال است و همچنین پارکینگ مجموعه نیز رایگان است.

سال گذشته نیز همایش در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد و در آنجا از ۴ طراح در بخشهای مختلف معماری، رابط کاربری، صنعتی و نقاش بعنوان سخنران دعوت شده بود که البته به همراه یک کارشناس دادگستری به بررسی معظلات طراحان پرداخته شد و برای مشکلات کپیرایتی که بعضا برخورده بودند راهحلهایی مورد بررسی قرار گرفت.
امیدواریم در این روز دومین همایش بزرگ من طراحم نیز برگزار شود و بتواند این کمپین در ادامه موفق شده و وضعیت جامعه طراحان ایرانی را بهبود ببخشد.