پیش فرض بسیاری از نرم افزارهای شبکه اجتماعی و اشتراک فایل معمولا این است که فایل های دریافت شده بدون نیاز به مجوز، بر روی موبایل دانلود می شود.

این پیش فرض برای این است که کاربر در زمان باز کردن نرم افزار دگر نیازی به دانلود کردن هر فایلی مانند تصویر و ویدئو نداشته باشد و بلافاصله آنها را ببینید. مشکل زمانی پیش می آید که فایل های ارسالی آنقدر زیاد یا پرحجم می شوند که برای کاربر مشکلاتی مانند تمام شدن حجم اینترنت یا کاهش سرعت اینترنت و پرشدن فضای ذخیره فایل روی موبایل می شود.

در Whatsapp می توانید به راحتی جلوی دانلود خودکار فایل ها را بگیرید. برای این کار کافی است وارد بخش Setting واتس اپ شوید. با ورود به بخش Data and Storage Usage می توانید انتخاب کنید که کدام نوع فایل را می خواهید خودکار و کدام را غیر خودکار در موبایل خود ذخیره کنید. (شکل زیر را ببینید)

غیرفعال کردن ذخیره و دانلود خودکار فایل ها در Whatsapp
غیرفعال کردن ذخیره و دانلود خودکار فایل ها در Whatsapp

با این کار برای مشاهده فایل هایی که مجوز دانلود خودکار را ندارند، باید روی هر کدام گزینه دانلود را بزنید.

غیرفعال کردن ذخیره و دانلود خودکار فایل ها در Whatsapp
غیرفعال کردن ذخیره و دانلود خودکار فایل ها در Whatsapp

روش دیگری نیز وجود دارد که می توانید فایل ها را بصورت خودکار دانلود کنید ولی از ذخیره کردن ان بر روی موبایل برای همیشه و کاهش حجم ذخیره سازی موبایل و در نهایت کاهش سرعت موبایل جلوگیری کنید. با این روش فایل دانلود می شود ولی به راحتی می توانید آنها را انتخاب شده پاک کنید.

برای این کار بعد ورود به بخش Setting وارد بخش Chats شوید. در این قسمت گزینه ای با عنوان Save to Camera Roll مشاهده خواهید کرد که با غیر فعال کردن آن موضوع حل خواهد شد و دیگر مشکلی بابت کم بودن فضای ذخیره فایل روی موبایل نخواهید داشت. (شکل زیر را ببینید)

غیرفعال کردن ذخیره و دانلود خودکار فایل ها در Whatsapp
غیرفعال کردن ذخیره و دانلود خودکار فایل ها در Whatsapp

سول اینجاست که پس فایل های دانلود شده کجا می روند؟! این فایل ها در فضای اختصاص یافته برای Whatsapp روی موبایل ذخیره می شوند که برای پاک کردن آنها دو راه دارید. یا می توانید با ورود به هر مکالمه فایل های صوتی و تصویری را پاک کنید یا با پاک کردن کل مکالمه همه فایل های مرتبط با آن نیز پاک خواهند شد.

برای پاک کردن هر فایل در مکالکه با نگه داشتن انگشت روی فایل گزینه Delete ظاهر می شود که با زدن آن، فایل بصورت کامل پاک می شود. برای پاک کردن کل فایل های مدیا در مکالمه ها در Setting وارد Data and Storage Usage>Storage Usage شوید. در اینجا می توانید هر مکالمه دلخواه را انتخاب کرده و فایل های مرتبط با آنرا بصورت یکجا پاک کنید.

اگر می خواهید ببینید که هر مکالمه چقدر فضا را اشغال کرده و بر اساس آن تصمیم بگیرید که فایل های آنرا پاک کنید یا نه، برای دیدن حجم گفته شده به بخش Manage در این بخش وارد شوید.

نظر خود را بنویسید

لطفا نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را وارد کنید