چگونه اکانت گوگل پلاس خود را پاک کنیم؟

در صورتی که از گوگل پلاس خود دلزده شده اید و یا به هر دلیل دیگری هیچ علاقه ای به این تازه وارد شبکه های اجتماعی ندارید،امکان پاک کردن کامل اکانت گوگل پلاس شما وجود دارد.

 

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از وب  بلاگ فارسی، برای خداحافظی همیشگی با گوگل پلاس از طریق ورد به Google+setting در نویگیشن بار ،وارد تنظیمات اکانت خود شوید .سپس Account overview را انتخاب کنید.

با ورود به این بخش ،دو سرویس پیش روی شماست که با انتخاب Delete profile and social features امکان پاک کردن پروفایل و ویژگی های ارتباطی شبکه های اجتماعی وجود دارد(دومین حالت برای پاک کردن کامل اکانت گوگل شماست که پیشنهاد نمی شود!)

پس از انتخاب حالت اول ،وارد صفحه ای می شوید که می توان اکانت گوگل پلاس و ورودی های پروفایل را پاک کرد.با انتخاب حالت Delete google+ content شما با تمام فعالیت های گوگل پلاسی تان خداحافظی خواهید کرد!

چند تذکر :

با پاک کردن محتویات گوگل پلاس ،دایره ها پاک می شوند اما ارتباط های افراد موجود در دایره ها باقی می مانند.

تمامی ۱+ ها نیز پاک می شوند.

تمامی کامنت ها و اشتراک گذاری ها به ارتباطات عمومی(poblic) ها نیز پاک می شوند.

اطلاعاتی که در پروفایل ، از نمایش عمومی ممانعت شده اند نیز پاک می شوند.

برخی از ویژگی های اجتماعی سایر سرویس ها در دسترس نخواهد بود.

تصاویر پاک نخواهد شد و از طریق Picasa در دسترس و قابل مشاهده خواهد بود.

تماس از طریق Gmail و G talk وجود خواهد داشت.

0

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *