آب‌وهوای اینترنت ایران در سال ۸۹
۸۸/۱۲/۲۶

آب‌وهوای اینترنت ایران در سال 89


1x1.trans آب‌وهواي اينترنت ايران در سال 89در این بخش از مرور خبرها می‌خواهیم به شبکه ملی اینترنت اشاره‌ای کنیم.

عبدالمجید ریاضی دبیر شورای‌عالی فناوری اطلاعات با بیان این‌که بستر اصلی این شبکه که مسئولیت اجرای آن برعهده شرکت ارتباطات زیرساخت است تا پایان سال ۸۹ آماده خواهد شد اعلام کرد که در این شبکه، تمامی استان‌ها و شهرستان‌های مهم کشور به یکدیگر مرتبط خواهند شد.

از دیگر اتفاقات مهم اقتصادی سال ۸۹ که با اینترنت در ارتباط است می‌توان به الکترونیکی شدن معاملات بورس اشاره کرد که لینک مربوط به این خبر در ستون همین صفحه آمده است بنابراین بیش از این درباره آن صحبت نمی‌کنیم.

رویداد مهم دیگری که در ۳۱ تیرماه سال ۸۹ رخ خواهد داد، برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت مخابرات است.

براساس قانون بورس، این شرکت باید پس از برگزاری مجمع عمومی سالیانه خود، تا پایان سال ۸۹، سود سهام خود را میان سهام‌داران توزیع کند.

سهام‌داران این شرکت می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.saham.tci.ir از میزان سود سهام، قیمت هر سهم، مقدار سهم و برخی دیگر از جزئیات سهام خود مطلع شوند.

خبر جالب دیگری که به‌تازگی از سوی مخابرات به گوش رسیده است، آغاز ارائه سرویس‌های ADSL در تهران توسط این شرکت است.

به گفته مدیرکل رایانه شرکت مخابرات تهران، ارائه این سرویس‌ها در مناطق ۲ و ۸ این شهر آغاز شده است و به‌زودی دامنه سرویس‌دهی گسترده‌تر نیز خواهد شد.

بشنوید از ماجراهای وایمکس در ایران. شرکت مبین‌نت اعلام کرده است که فاز اول ارائه خدمات وایمکس خود را از خردادماه سال ۸۹ در استان‌ها و با پوشش ۷۰ درصدی آغاز و در ادامه به شهرستان‌ها نیز انتقال خواهد داد.

مدیر روابط‌عمومی این شرکت بیان داشته است که براساس آمارهای به‌دست آمده، تعداد کاربران اینترنت در ایران در پایان سال ۲۰۰۹ حدود ۳۲ میلیون نفر بوده است ولی از این تعداد تنها ۶۰۰ هزار نفر از سرویس‌های پهن‌باند استفاده کرده‌اند.

به گفته وی، سرویس‌های وایمکس می‌تواند تمایل مردم به استفاده از اینترنت پرسرعت را افزایش دهد.

خبر آخر را به وزیر ارتباطات اختصاص می‌دهیم که گفته است تا پایان سال ۸۹، کمبودهای موجود در کمیت و کیفیت اینترنت کشور جبران خواهد شد.

وی همچنین اظهار داشته است که کاربران می‌توانند با استفاده از نرم‌افزار رایگانی که شرکت فناوری ارتباطات ارائه می‌دهد، سرعت اینترنت خود را اندازه‌گیری کرده و در صورت استاندارد نبودن، شکایت خود را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه دهند.

منبع : بایت

خبر های مرتبط:

  1. اینترنت ایران : قطع و وصل مکرر، سرعت لاک پشتی و جایگاه نامناسب در دنیا
  2. ایران و تنها ۹ پله فاصله تا قعر جدول پرسرعت ترین اینترنت جهان
  3. راه‌اندازی نخستین شبکه اینترنت اختصاصی کودک در ایران
  4. وعده تکراری: اینترنت سال۹۰ ارزان می‌شود
  5. ارسال مقاله با موضوع وب و اینترنت برای کنفرانس وب ایران

تعداد بازديد: 477


مي‌توانيد يک ديدگاه بگذاريد, يا از سايت‌تان بازتاب بفرستيد.

یک دیدگاه بگذارید