اینترنت فوق پرسرعت Qtel قطر با زیرساخت فیبرنوری
۸۹/۰۶/۱۶

‌اپراتور قطری Qtel از برنامه ریزی خود برای ایجاد یک شبکه سرتاسری فیبر نوری در کل این کشور خبر داد.


1x1.trans اينترنت فوق پرسرعت Qtel قطر با زیرساخت فیبرنوری‌اپراتور قطری Qtel از برنامه ریزی خود برای ایجاد یک شبکه سرتاسری فیبر نوری در کل این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از فارس، اجرای این شبکه از چند روز قبل آغاز شده و قرار است تا سال ۲۰۱۲ تکمیل شود. با اجرای این طرح تمامی خانوارهای قطری از سه سال دیگر به شبکه فوق سریع اینترنت، خدمات ویدیویی پرسرعت، تلویزیون اینترنتی دسترسی خواهند داشت.

Qtel‌ برای اجرای سریع این طرح از فناوری شرکت چینی Huawei بهره خواهد گرفت.

ناصر مرافه رییس شرکت Qtel‌توسعه شبکه فیبر نوری در قطر را گام مهمی در جهت افزایش ظرفیت شبکه های ارتباطی و مخابراتی این کشور دانست و اظهار امیدواری کرد ایجاد این شبکه منجر به دسترسی به طیف گسترده ای از سرویس های آموزش، تجارت و تفریح الکترونیک شود.

سرعت تبادل دیتا از طریق این شبکه ۱۰۰ مگابیت در ثانیه خواهد بود و با استفاده از آن سرویس های HDTV ، بازی های آنلاین و Video on Demand (VoD) هم ارائه خواهند شد.

این بزرگترین طرح اجرا شده در قطر در یک دهه اخیر برای نوسازی زیرساخت های فنی و ارتباطی آن کشور است.

خبر های مرتبط:

  1. ظرفیت زیرساخت کشور به ۵۰۰ گیگا بایت خواهد رسید
  2. تعطیلی پروژه اتصال فیبرنوری به منازل
  3. اتصال فیبرنوری به منازل، برنامه جدید پیشگامان کویر یزد
  4. ایران و تنها ۹ پله فاصله تا قعر جدول پرسرعت ترین اینترنت جهان
  5. قیمت اینترنت ایران ۲۰ برابر اینترنت انگلستان!

تعداد بازديد: 423


مي‌توانيد يک ديدگاه بگذاريد, يا از سايت‌تان بازتاب بفرستيد.

یک دیدگاه بگذارید