اپراتور چهارم در حوزه فناوری اطلاعات در بستر فیبر نوری
۸۹/۰۴/۳۰

کارهای نهایی برای وارد شدن به مرحله اعطای پروانه اپراتور چهارم در حال انجام است.


کارهای نهایی برای وارد شدن به مرحله اعطای پروانه اپراتور چهارم در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر مهدی اخوان بهابادی، معاون آموزش، پژوهش و امور بین الملل وزارت ارتباطات در دومین جشنواره ارزیابی وبگاه‌های دولتی اظهار داشت: اپراتور چهارم در حوزه فناوری در بستر فیبر نوری خواهد بود که پروژه فیبر در منزل قرار است استارت بخورد که فیبر نوری درب منزل بیاید و به دلیل وسعت پروژه نیمی از خانوارها برای تحت پوشش قرار گرفتن در نظر گرفته شده‌اند.

او ادامه داد: مقدمات کار انجام شده و کارهای نهایی برای وارد شدن به مرحله اعطای پروانه در حال انجام است و با این کار یک جهش بزرگ در حوزه فناوری اطلاعات خواهیم داشت و طی چند سال دیگر به جای وارد کننده، صادر کننده فناوری اطلاعات در جهان باشیم.

به گفته او در کشور ما سرویس و محتوا در جای دیگر است و فقط به موضوع نت‌ورک توجه می‌شود، اما دیدگاه در وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات این است که یک همت و اجماعی در جامعه شکل بگیرد و کارهایی که باید، انجام شود.

قائم مقام وزیر ارتباطات تاکید کرد: تا زمانی که ما شبکه‌ای به عرض باند بسیار وسیع در داخل کشور نداشته باشیم، توجیه اقتصادی ندارد؛ باید یک سرویس‌دهنده هم به صورت جدی در این زمینه وارد شود.

وی تاکید کرد:‌ باید تلاش کنیم که به جای واردکننده، صادرکننده باشیم و دولت نیز باید در این زمینه حمایت کند و دستور مقام معظم رهبری نیز مبنی بر جدی گرفتن اینترنت ملی را باید بیش از پیش مورد توجه قرار داده و مصمم هستیم دستورات ایشان را اجرا کنیم.

وی گفت: واردات بی‌رویه در این حوزه شکل گرفت. دغدغه ما قیمت بالای اینترنت است ولی کسی از واردات لحظه به لحظه محتوا صحبت نمی‌کند. البته صادراتی نیز در این زمینه داریم که قابل توجه نیست.

اخوان تاکید کرد: ما در ایران نهایت انرژی که صرف می‌کنیم این است که می‌خواهیم اینترنت را در کشور تقویت کنیم اما این کار از نظر اقتصادی برای ما هیچ سودی ندارد.

وی همچنین گفت: در کشور ما به دلیل قیمت بالای اینترنت مواخذه می‌شویم در صورتی که دولت ترافیک بین‌المللی خریداری می‌کند و سود خاصی برای آن قائل نمی‌شود.

اخوان تصریح کرد: انتقادهایی که راجع به عرض باند اینترنت کاربران در ایران وجود دارد، ما برای خیلی از کارهایمان نیازی به ترافیک‌های بین‌المللی نداریم، بسیاری از ترافیک بین‌المللی را اشغال می‌کنیم به این دلیل که دیگر کشورها میزبان هستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید سیستم‌های کشینگ را در ایران تقویت کنیم و ترافیک‌های بین‌المللی کاهش یابند و روی سرویس های ایرانی تاکید داریم.

خبر های مرتبط:

  1. راه اندازی فیبر نوری تا درب منازل توسط اپراتور چهارم
  2. مجتمع فنی تهران دوره های آموزشی کوتاه مدت آنلاین در حوزه فناوری اطلاعات برگزار می کند
  3. بازی اعداد و ارقام در حوزه فناوری اطلاعات ایران
  4. آغاز اتصال فیبر نوری به منازل در کشور
  5. فیبر نوری برای کاربران خانگی در ایران

تعداد بازديد: 1,097


مي‌توانيد يک ديدگاه بگذاريد, يا از سايت‌تان بازتاب بفرستيد.

یک دیدگاه بگذارید