متاوب، خرید جدید گوگل برای جستجوی عمیق تر
۸۹/۰۴/۲۷

شرکت گوگل عنوان دار بزرگترین غول جستجویی جهان از خرید سهام شرکت "متا وب" خبر داده و اعلام کرد که این امر در راستای ارتقاء سیستم جستجوی گوگل صورت گرفته است .


شرکت گوگل عنوان دار بزرگترین غول جستجویی جهان از خرید سهام شرکت متا وب خبر داده و اعلام کرد که این امر در راستای ارتقاء سیستم جستجوی گوگل صورت گرفته است .

به گزارش ICTPRESS، طبق گفته جک منزلمدیر تولید شرکت گوگل، این اقدام گوگل برای خرید سهام متا وب،بی شک قدرت جستجوی گوگل را افزایش داده و همچنین  قدرت مالی وب سایت را نیز افزایش می دهد.

گزارش ها حاکی است ، شرکت متاوب دارای یک پایگاه اطلاعاتی منبع باز با بیش از ۱۲ میلیون عنوان مانند مردم، شرکت ها، فیلم ها،  کتابها  و ترکیبی از کل آنها است.

طبق گفته مدیر تولید شرکت گوگل این پایگاه اطلاعاتی ( دیتابیس) که “فری بیس” نامیده شده می تواند به گوگل در پاسخ به سوالات پیچیده کمک کند.

گفتنی است؛ هنوز این شرکت مفاد قراردادش با متاوب را منتشر نکرده است .

خبر های مرتبط:

  1. قصد گوگل برای خرید یاهو!
  2. مایکروسافت، رقیب گوگل در خرید موتورولا!
  3. تلاش دوباره گوگل برای خرید توییتر این بار با ۴ میلیون دلار
  4. گوگل ۱۲۵ میلیون دلار خرج خرید وب سایت رتبه بندی رستوران های بزرگ جهان.کرد!
  5. موتورولا گوگلی شد؛ خرید جدید گوگل به ارزش ۱۲٫۵ میلیارد دلار

تعداد بازديد: 243


مي‌توانيد يک ديدگاه بگذاريد, يا از سايت‌تان بازتاب بفرستيد.

یک دیدگاه بگذارید