برسام در نظرسنجی وب سایت برتر آی تی کشور در مجله سخت افزار
به طور حتم نام بخش هفت سایت هفته را شنیده اید، قدیمیترین بخش سایت که تاکنون 34 هفته به معرفی وبسایتها و وبلاگهای برتر کشور پرداخته است.
ادامه مطلب… بدون نظرپر واضح است که امروزه بسیاری از نرم افزارهای مخرب و ویروس های رایانه ای از روش های مختلف برای فریب دادن کاربران و حذف نرم افزارهای امنیتی استفاده می کنند، اما به تازگی نیز تروژانی کشف شده که با اجازه کاربر و به صورت کاملا قانونی نرم افزار آنتی ویروس نصب شده بر روی سیستم را حذف می کند .
پر واضح است که امروزه بسیاری از نرم افزارهای مخرب و ویروس های رایانه ای از روش های مختلف برای فریب دادن کاربران و حذف نرم افزارهای امنیتی استفاده می کنند، اما به تازگی نیز تروجانی کشف شده که با اجازه کاربر و به صورت کاملا قانونی نرم افزار آنتی ویروس نصب شده بر روی سیستم را حذف می کند .
به گزارش ICTPRESS، شرکت امنیت رایانه ای سیمانتک در گزارش اخیر خود هشدار داد که نسل جدید ویروس های تروجان موسوم به Trojan.FakeAV از نرم افزارهای قانونی حذف برنامه استفاده کرده و به کاربر هشدار می دهد که نرم افزارامنیتی نصب شده برروی سیستم فاقد مجوزاست و در کار اجرایی رایانه اختلال ایجاد می کند . در این حالت هشداری مانند پنجره زیر روی دسک تاپ نمایان می شود .
در این حالت برای کاربر هیچ گزینه دیگری غیر از “OK”باقی نمی ماند و زمانی که کاربر بر روی این دکمه کلید کند برنامه آنتی ویروسی حذف میشود .بنابر گفته متخصصان سیمانتک حتی اگر کاربر پنجره را ببندد بازهم برنامه اجرا شده و نرم افزار آنتی ویروس حذف می شود .
بنابر این گزارش مشکل عمده این سری جدید ویروس های تروجان آن است که از نرم افزارهای حذف برنامه قانونی که از نظر کاربران کاملا موجه است برای حذف برنامه امنیتی آنتی ویروسی استفاده می کند .
خبر های مرتبط:
تعداد بازديد: 781
ميتوانيد يک ديدگاه بگذاريد, يا از سايتتان بازتاب بفرستيد.
یک دیدگاه بگذارید
پاسخ بدهید