رگولاتوری شکایت‌های مربوط به Wimax را بررسی می‌کند
۸۹/۰۶/۱۷

بر اساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات پروانه ارائه خدمات Wimax در سال 88 پس از طی مراحل قانونی به 5 شرکت متقاضی واگذار گردید


1x1.trans رگولاتوري شکایت‌های مربوط به Wimax را بررسی می‌کندپیرو گزارشات و تحلیل‌هایی که اخیراً پیرامون کیفیت خدمات شبکه Wimax در برخی از سایت‌های خبری درج شد، معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان اظهار داشت: بر اساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات پروانه ارائه خدمات Wimax در سال ۸۸ پس از طی مراحل قانونی به ۵ شرکت متقاضی واگذار گردید و ۳ شرکت پس از ایجاد شبکه و تامین نیازمندی‌های اولیه مندرج در پروانه از جمله تامین پوشش ۸۰ درصدی در مراکز استان‌های محل فعالیت اقدام به ارائه سرویس کردند و این سازمان نیز بر اساس قواعد رگولاتوری گام به گام براجرای صحیح تعهدات آنها نظارت داشته و مقررات مرتبط با هر مرحله را اعمال نموده است.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام  و به نقل از ICTPRESS، رضوانی گفت: در حال حاضر این سه اپراتور فعال در شهر تهران با نصب و راه‌اندازی حدود ۳۶۰ ایستگاه(BTS ) پوشش لازم را با استعداد حدود ۵۴ هزار مشترک تامین و در حال افزایش ظرفیت نیز می‌باشند.

وی اظهار داشت: بی شک شبکه Wimax کشور یکی از بزرگترین شبکه‌های Wimax خاورمیانه است و طبیعتاً در ابتدای امر نیز با مشکلاتی روبروست که از جمله آنها می‌توان به عدم آشنایی و آگاهی مشترکین و بهره‌برداران  از سرویس مذکور، کاستی‌ها و نواقص مرتبط با اپراتورها، کمبود فضاهای زیرساختی به منظور نصب آنتن‌های BTS و افزایش ظرفیت و . . . اشاره  کرد که برهمگان نیز  واضح و مبرهن است.

اما علیرغم کاستی‌ها و نواقص مورد اشاره ذکر این نکته ضروری است که تعداد شکایاتی که توسط سازمان در این حوزه در یافت شده است انگشت شمار می‌باشد و این سازمان ضمن بررسی این موارد،  در راستای اهداف خود با رعایت اصول رقابت، شفافیت، عدالت، انصاف، صراحت واخلاق مداری و با تفکر  استقرار ادبیات، فرهنگ و قواعد رگولاتوری در حال انجام وظایف نظارتی خود در قالب بازدیدهای دوره ای از امکانات، تجهیزات و سایت‌های اپراتورها و هم چنین انجام تست‌های میدانی دوره‌ای مختلف به منظور بررسی و اندازه‌گیری کیفیت شبکه آنها می‌باشد. در این راستا  جلسات متعددی نیز  با دارندگان پروانه  در جهت رفع معایب و کاستی‌های موجود برگزار نموده است.  این جلسات کماکان نیز برگزار می شود.

خبر های مرتبط:

  1. عرضه اینترنت وایمکس سیار، اردیبهشت سال ۹۲
  2. بررسی اپراتورهای وایمکس در عصرارتباط
  3. تفاوت‌های WiMax و Wi-Fi
  4. برترین شرکت های اینترنت پر سرعت ADSL ایران از دید رگولاتوری
  5. ورود مخابرات به وایمکس ممنوع

تعداد بازديد: 117


مي‌توانيد يک ديدگاه بگذاريد, يا از سايت‌تان بازتاب بفرستيد.

یک دیدگاه بگذارید