نقد و بررسی تبلت Asus transformer pad 300
امروز پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام در این پست تبلت asus transformer pad 300 را به نقد و بررسی می کشاند.
ادامه مطلب… ۳ نظرمرکز تجارت جهانی دوبی ( DWTC) اعلام کرد که در جیتکس سال 2010 یک نمایشگاه مخصوص محصولات و خدمات موبایلی نیز برای نخستین بار برپا خواهد شد.
مرکز تجارت جهانی دوبی ( DWTC) اعلام کرد که در جیتکس سال ۲۰۱۰ یک نمایشگاه مخصوص محصولات و خدمات موبایلی نیز برای نخستین بار برپا خواهد شد.
به گزارش ICTPRESS ، طبق گزارش منتشر شده ازسوی DWTC، با توجه به افزایش روزافزون تقاضا برای اپلیکیشن ها و محتویات دان لودی ابزار آلات موبایلی در بازار کشورهای خاورمیانه در جیتکس امسال برای نخستین بار نمایشگاه مخصوص Mobile Apps & Content برگزار خواهد شد . طبق پیش بینی بسیاری از تحلیلگران IT تا سال ۲۰۱۳ میلادی درآمد این بازار از مرز ۱۵٫۶ میلیارد دلار فراتر خواهد رفت .
گزارش ها حاکی است در این رویداد بزرگ جهانی شرکت های تلکومی و بزرگترین تولیدکنندگان محصولات الکترونیکی همانند نوکیا ، Asus-Garmin، RIM ، بیناتون و البته شرکت های ارائه دهنده اپلیکیشن های موبایلی مانند هایکو ، گلوبوموبایل، ایونتو، کول پد وغیره حضور خواهند داشت .
طبق گفته سعید الماری ، مدیر کل مرکز تجارت جهانی دوبی ، این روزها خاورمیانه به عنوان پرتقاضا ترین بازار برای آخرین مدل های سخت افزار، نرم افزار، محتوا و اپلیکیشن موبایلی شهرت دارد. بنابراین برگزاری این نمایشگاه مخصوص محصولات موبایلی در جیتکس می تواند زمینه را برای بهره مندی هر چه بیشتراز این بازار پر رونق فراهم آورد .
خبر های مرتبط:
تعداد بازديد: 251
ميتوانيد يک ديدگاه بگذاريد, يا از سايتتان بازتاب بفرستيد.
یک دیدگاه بگذارید
پاسخ بدهید