در حالی که هم اکنون شرکت هایی همچون سونی ، مایکروسافت و نینتندو بازار کنسول های بازی در جهان را از آن خود کرده اند به نظر می رسد که یک رقیب تازه نفس چینی هم در تلاش برای ورود به این میدان رقابتی است.
به گزارش ICTPRESS، شرکت لنووو بزرگترین تولید کننده محصولات IT در چین اعلام کرده که تا پایان سال جاری کنسول های بازی جدیدی روانه بازار جهانی خواهد کرد .
بنابر گزارش های منتشر شده این کنسول های بازی که eBox نامیده خواهند شد و به لحاظ اسمی شباهت زیادی به ایکس باکس خواهند داشت، کنسول های بازی بدون کنترل خواهند بود که کاربربا استفاده از حرکات بدن خود روند انجام بازی را کنترل خواهد کرد .این کنسول های بازی که به تلویزیون های HD نیز قابل اتصال هستند می توانند به اینترنت نیز متصل شوند.
طبق گزارش های غیر رسمی قرار است تا پایان سال جاری این کنسول ها نخست روانه بازار چین و سپس دیگر بازارهای کشورهای منطقه آسیا اقیانوسیه شود .

گفتنی است اخبار مربوط به ورود این کنسول های بازی چینی به بازار در حالی منتشر شده که طبق گزارش گروه تحقیقاتی NDP میزان درآمد بازار کنسول های بازی در سال ۲۰۱۰ با ۸ درصد کاهش نسبت به سال ۲۰۰۹ همراه بوده ست .

خبر های مرتبط:
- اقبال کنسول های بازی در بازار دیجیتال تهران همزمان با کاهش قیمتها
- کنسول سه بعدی Nintendo 3DS در بازار ایران
- پاناسونیک هم کنسول بازی ساخت
- عرضه Kinect، سیستم حرکتی کنسول ایکس باکس ۳۶۰
- Wii، محبوبترین در بازار کنسول های بازی
تعداد بازديد: 508
یک دیدگاه بگذارید
پاسخ بدهید