اینستاگرام پیش از حذف اکانت کاربران به آن ها هشدار می دهد

0 51

اینستاگرام اعلام کرده که از این بعد حساب‌هایی که به دلیل تخلف در قوانین در آستانه‌ی حذف شدن قرار دارند، هشداری دریافت می‌کنند. در حقیقت اینستاگرام پیش از حذف اکانت کاربران به آن ها هشدار می دهد. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.

اینستاگرام پیش از حذف اکانت کاربران به آن ها هشدار می دهد
اینستاگرام پیش از حذف حساب کاربری به آن ها هشدار می دهد

در این هشدار، این کاربران می‌توانند تاریخچه پست‌ها، کامنت‌ها و استوری‌های مشکل‌دار خود را مشاهده کنند و همچنین دلیل حذف آن‌ها هم ارائه می‌شود. در بخشی از این پیام هشدار آمده: «اگر بار دیگر قوانین ما را نقض کنید، اکانت شما احتمالا حذف می‌شود.»

همچنین کاربران از همین بخش می‌توانند درخواست تجدید نظر خود را ارائه دهند و برای این کار دیگر لازم نیست به نسخه وب اینستاگرام سر بزنند. با این کار، کاربران دقیقا می‌دانند که چرا اکانت آن‌ها حذف می‌شود و دیگر مانند گذشته برای این موضوع غافلگیر نخواهند شد. اینستاگرام مانند فیسبوک گاهی اوقات برخی از پست‌ها را اشتباها حذف می­کند و چنین کاری اگرچه تعداد این اشتباهات را به طور قابل توجهی کاهش نمی‌دهد، اما حداقل کاربران راحت‌تر از گذشته می‌توانند درخواست تجدیدنظر ارائه دهند.

اینستاگرام فقط به چنین تغییراتی بسنده نکرده و از این پس کنترل‌کنندگان محتوا اختیارات بیشتری دارند و دست بازتری در بستن اکانت‌ها خواهند داشت. تا پیش از این کاربران باید به یک درصدی از تخلفات می‌رسیدند و سپس اینستاگرام آن‌ها را حذف می‌کرد. اما از این به بعد، کنترل‌کنندگان می‌توانند کاربرانی که طی یک مدت زمان تخلف کرده‌اند را از پلتفرم حذف کنند.

به گفته اینستاگرام تمامی این تغییرات برای این است که فضای اینستاگرام را امن‌تر و بهتر از گذشته کند. البته که این شرکت اطلاعات مشخصی را منتشر نکرده و تمامی قوانین تازه به شدت مبهم هستند. اما هدف اینستاگرام به دلایل حقوقی و همچنین به دلیل حافظت از الگوریتم‌های تازه است.

اینستاگرام قدم‌های تازه‌ای را برداشته و توییتر هم به دنبال این شرکت قدم‌های تازه‌ای برای حفظ حریم شخصی کاربران برداشته است. باید دید که این قدم‌ها چه تغییری در ماهیت شبکه‌های اجتماعی خواهد داشت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.